Nyheter

Trädgårdshelg

Hej alla medlemmar

Tack till alla som kunde delta nu i helgen den 13-14 maj.

Vi fick väldigt mycket gjort runt vårt hus. Mest blev det gjort på den västra sidan. Äntligen kunde vi få en bättre sammanhållen yta utanför tvättstugeentrén. Gamla dåliga träd fälldes, 7 st nya Prydnadskörsbär Accolade och 2 st Magnolia Kobus planterades och gräsmattor anlades eller förbättrades. Staketet mot parkeringen målades i samma röda färg som bodarna. Gamla risiga och dåliga buskar grävdes upp.

Asfalt grävdes bort, allt ris och gamla stubbar kördes till återvinningen. Det städades och pockades skräp runt hela huset.

Som vanligt hade vi tur med vädret. Lasagne på lördagen och grillning på söndagen, lunch utomhus kring ett långbord utomhus i solen är som vanligt trevligt.

Sammantaget gjorde vi en fantastisk insats för vår förening.

Ju mer vi gör själva och ju fler som hjälper till desto mer pengar spar vi. Då har vi större möjlighet att göra den här typen av investeringar som förbättrar trivselmiljön runt och i vårt hus.

Tack till husgruppen som är med och planerar dessa arbeten och ordnar all mat och dryck. Björn B ska ha ett särskilt tack för sina bidrag vad gäller idéer kring utformning och trädval.

Vänligen Styrelsen

 

För mer information var vänlig logga in. Endast för Kryddgrändens medlemmar.

Inloggning för befintliga användare
   

Kommentarer är stängda.